Beurscatering Een verlengstuk voor uw organisatie

Beurscatering

Dagenlang mensen benaderen met een gebeitelde glimlach: een vakbeurs is de perfecte plek om je organisatie aan de buitenwereld te tonen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om iedere bezoeker helemaal in de watten te leggen. En dat is nou precies wat wij graag doen!
Door samen te werken met Brood met Spelen snijdt het mes letterlijk aan twee kanten. Je weet namelijk niet alleen zeker dat bezoekers alles te weten komen over jouw producten of diensten, maar dat je op je professionele stand ze ook meeneemt naar grote culinaire hoogten!

Beurscatering doe je samen

Natuurlijk is het van belang om tijdens het realiseren van perfecte beurscatering goed samen te werken. Je wilt op een beurs immers jouw bedrijf presenteren op een persoonlijke en doeltreffende manier. Daarom investeren we vooraf in het leren kennen van jou en je organisatie, en heb je altijd één aanspreekpunt bij Brood met Spelen.
Bovendien zorgen we ervoor dat niet alleen de food & beverage van topniveau zijn, maar nemen we ook het hele logistieke deel voor onze rekening. Ook zorgen we er voor dat de stand aansluit op je huisstijl. Want een professionele uitstraling doet het halve werk (niet te verwarren met ‘half werk leveren’, daar houden we niet van!).

Het eerste contact

Sta je met je bedrijf binnenkort op een beurs in binnen- of buitenland? En heb je hulp nodig bij de organisatie? Neem dan direct telefonisch contact met ons op. Samen bedenken we een geweldig concept, waarna wij alles ter plekke vlekkeloos laten verlopen!

Neem contact op