Bruisende Borrels

Exclusieve catering - zakelijk

Borrel organiseren

Wie een beetje creatief is kan altijd wel een reden bedenken om een feestje te vieren. Bovendien zijn er soms gebeurtenissen waarbij een borrel gewoon niet mag ontbreken. Vind jij dat ook, dan pas je bij Brood met Spelen. Wij zorgen er namelijk voor dat al je wensen werkelijkheid worden en je een culinair feestje op topniveau krijgt!
Het is alleen lastig dat de organisatie van een borrel veel tijd kost. Helemaal als je je gasten versteld wilt laten staan door het origineel aan te pakken. Maar geen paniek, wij nemen deze klus graag van je over: dan kunnen jij en je gasten genieten van een perfect georganiseerde borrel. Compleet met hemelse hapjes en heerlijke drankjes.

Laat ons je borrel organiseren

Heb je binnenkort iets te vieren maar wil je geen zorgen hebben over de organisatie van het feest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Brood met Spelen zijn al je gasten namelijk gegarandeerd van een originele en overheerlijke borrel.
En heb je speciale wensen, zoals een rode loper, live muziek of een romantisch tuinfeest met fakkels? Niets is ons te gek. Zelfs als je denkt dat je te ver gaat met je wensen, gaan wij graag nog een stapje verder!

Contact

Om het je makkelijk te maken hebben we een paar arrangementen waarmee je ons meteen aan het werk kunt zetten. Denk je liever mee over de invulling van je borrel, dan kan dat natuurlijk ook. Samen zorgen we ervoor dat het feest aansluit op jouw smaak en stijl.
Het enige dat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch, maar ook door een bericht achter te laten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Neem contact op