Happy Huwelijk

Bruiloft Catering

Huwelijk organiseren

Als er één dag in je leven is waarvan je vooraf al zegt dat alles perfect moet verlopen dan is het wel je trouwdag. Waarom zou je dan op die dag een risico nemen door iets origineels te doen? Omdat je de bruiloft wilt waar iedereen nog lang over napraat, natuurlijk!
Bij Brood met Spelen kunnen we daarvoor zorgen, in je eigen huis en tuin of op een spannende en verrassende locatie. Waar u ook wilt, wij kunnen alles verzorgen: een dag vol culinaire hoogstandjes, een prachtig aangeklede trouwlocatie en smetteloze bediening. Maak dus van de dag van je leven een dag waarop alles klopt!

Samen je gedroomde huwelijk organiseren

Op het weer na heb je bij ons alles in eigen hand. Natuurlijk denken we graag mee over allerlei zaken en zorgen we ervoor dat we niets vergeten, maar jij bent degene die alles bepaalt. Wil je bijvoorbeeld een hippe en moderne bruiloft, dan zorgen wij daarvoor. Maar wil je al je leven lang een traditioneel huwelijk organiseren, dan kan dat natuurlijk ook.
Bij Brood met Spelen beschikken we over veel ervaring, waardoor we korte lijntjes hebben met leveranciers, locaties en alle andere belangrijke partijen. Bovendien zorgt onze eigen creativiteit en ambitie ervoor dat je gegarandeerd een dag krijgt waar mensen het nog lang over hebben.

Het begin van de mooiste dag

Heb je trouwplannen en wil je vanaf het begin meedenken over je eigen huwelijksdag? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch of via deze website.
Jij hebt je wensen, wij de creativiteit en de mogelijkheden. Daarom kunnen we er samen iets geweldigs van maken. En dag waarop wij faciliteren en jij kunt stralen!
komen graag langs om kennis te maken en uw ideeën en wensen te bespreken.

Neem contact op
BroodmetSpelen_CulinaireZaken_HappyHuwelijk4
BroodmetSpelen_CulinaireZaken_HappyHuwelijk5
BroodmetSpelen_CulinaireZaken_HappyHuwelijk6
BroodmetSpelen_CulinaireZaken_HappyHuwelijk3