Bijzondere Buffetten

Catering Buffetten

Buffet catering

Tijdens een gezellig feestje tikt de klok en krijg je zo langzamerhand een beetje trek. Juist op dat moment gaat de bel: de buffet catering is gearriveerd! Dat is altijd een moment waar iedereen van opvrolijkt, want alle gasten zijn benieuwd wat er onder die prachtige schalen zit.
Bij Brood met Spelen wordt deze opwinding nooit opgevolgd door een teleurstelling. Sterker nog, onze buffetten zijn gemaakt met passie en creativiteit en bevatten ingrediënten van de streek en het seizoen. Daarom kunnen we ze met recht ‘bijzondere buffetten’ noemen!

Variatie in buffet catering

Ga je voor een buffet van Brood met Spelen, dan weet je zeker dat je een verrassend geheel krijgt voorgeschoteld. Wat te denken van een Italiaanse maaltijd met verschillende pasta’s, heerlijke hammen en andere lekkernijen? Of een hip en vooruitstrevend buffet zoals onze ‘The Next Tapas’, waarbij we gebruik maken van foodpairing om smaken en aroma’s op verrassende wijze te combineren. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een traditioneel Twents buffet. Maar zelfs in dat geval krijg je een bijzonder Bourgondisch maal waarbij je je vingers zult aflikken.
Vooraf weet je natuurlijk altijd wat een buffet gaat kosten. Zo kun je kiezen uit verschillende arrangementen – basic of luxe – of zelf een buffet samenstellen.

Wat kunnen we voor u doen?

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je je gasten een culinair hoogstandje voorzetten? Laat ons dan de catering verzorgen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is contact met ons opnemen. Daarna maken we rustig kennis en bepalen we samen welk buffet het beste bij jou past.

Neem contact op