Chef@Casa

BroodmetSpelen_CulinaireZaken_Chef@Casa

Chef aan huis

Je hebt een hele mooie keuken, maar gebruikt hem bijna nooit. Of je bent gewoon benieuwd wat een echte chef-kok kan bereiken in een hele gewone keuken. Er zijn verschillende redenen te bedenken om eens te genieten van een chef aan huis.

Het is helemaal een goed idee om voor onze chef-kok te kiezen! Wie wel eens bij ons gegeten heeft weet wel waarom we dat zeggen. Hij staat namelijk garant voor creativiteit, vakmanschap en liefde voor zijn vak. En natuurlijk neemt hij ook zijn goede humeur, en een lekker wijntje mee!

Genieten van een chef aan huis

Krijg je vrienden over de vloer of wil je een goede klant eens op een persoonlijke en originele wijze verrassen? Stel dan samen met onze chef een heerlijk menu samen. En in plaats van dat je dat vervolgens zelf kunt gaan maken, kun je achteroverleunen en wachten tot hij het komt opdienen. Naderhand hoef je zelfs de tafel niet af te ruimen.

Ook als er specifieke wensen zijn horen we dat graag. Zijn er kinderen aanwezig die niet alles lusten of zijn er een paar vegetariƫrs in de groep? Je zegt het maar. Bovendien houden we graag rekening met eventuele allergieƫn. Wij nemen iedereen mee op een culinaire ontdekkingsreis!

Wanneer spreken we af?

Heb je een datum in gedachten waarop je thuis eens lekker genieten van de creaties van een professionele chef? Neem dan snel contact met ons op, telefonisch of via deze website. Dan bespreken we direct jouw wensen en onze mogelijkheden.

Neem contact op