Delicious Diners

Kreeft

Diner op locatie

Wat is er nou lekkerder dan een avond lang tafelen in goed gezelschap? Nou: een avond lang in je eigen huis tafelen met een goed gezelschap! Bij Brood met Spelen is dat geen probleem, bestel gewoon een diner op locatie.

Of je nou zin hebt in een luxe vijfgangendiner of een culinaire ontdekkingsreis vol amuses, wij maken het. En wil je een passende wijn bij iedere gang? Dat snappen we. Het voordeel van thuis eten is immers dat je je niet druk hoeft te maken om wie er naar huis rijdt. Gelukkig kunnen we de wijnen er gewoon bij leveren!

Diner op locatie naar eigen inzicht

Natuurlijk bespreken we vooraf wat we in jouw keuken gaan bereiden. Dat vertellen we natuurlijk niet aan je gasten, voor hun moet het een verrassing blijven.

Het kan natuurlijk zijn dat er iemand is met een speciale dieetwens. Is er bijvoorbeeld een vegetariƫr in de zaal, moet er glutenvrij gekookt worden of zijn er kinderen die niet alles lusten? Geen probleem. Geef het vooraf aan en wij zorgen dat het gebeurt.

En wil je de avond helemaal uniek maken, laat ons dan niet alleen het menu verzorgen maar ook de bediening. Dan krijg je alle gerechten met een stralende glimlach op tafel.

Kennismaken

Voordat je aan tafel kunt leren we je graag eerst even kennen. Wil je dus genieten van een heerlijk diner in eigen huis, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen naar je toe en bespreken alle mogelijkheden, wensen en kosten.

Neem contact op