Hemelse Hapjes

Hemelse Hapjes

Hemelse hapjes bestellen

De hele dag in de keuken staan om lekkere hapjes voor je gasten te maken is natuurlijk hartstikke leuk. Het is alleen jammer dat je op de dag van je feestje zoveel andere dingen te doen hebt. Daarom is het handiger om hapjes te bestellen.

Zeker als je dat bij Brood met Spelen doet. Dan krijg je namelijk hemelse hapjes die zó lekker zijn dat je ze zelf nooit had kunnen maken! En altijd vers bereid en creatief gepresenteerd. Want denk je bijvoorbeeld van een lolly van speenvarken in een jasje van rode wijn? Of toast met zalm een dressing van mierikswortel? Mmm, heerlijk!

Hapjes bestellen voor ieder budget

We kennen je smaak natuurlijk niet en weten ook niet hoeveel je te besteden hebt. Daarom kun je bij ons altijd kiezen uit verschillende arrangementen. En als je zelf genoeg inspiratie hebt, mag je natuurlijk ook meedenken over wat we serveren.

Het maakt bij ons niet uit hoeveel gasten je krijgt en hoeveel hapjes je wilt bestellen. Al vanaf één schaal bezorgen we ze bij je thuis in Twente, al kunnen we ons niet voorstellen dat je daar genoeg aan hebt. Want als je onze hapjes één keer geproefd hebt wil je zeker meer!

Wat kunnen we voor je doen?

Wil je graag hemelse hapjes serveren op je feestje maar wil je er niet voor in de keuken hoeven staan? Neem dan nu contact met ons op en laat ons het werk doen. Contact opnemen kan telefonisch of via een reactie op deze website. Daarna weet je zeker dat je gasten op een culinaire ontdekkingsreis gaan!