Het team

Meet the team

  • Els Steenhagen

  • Directeur/Eigenaar

Als dochter van een kok begon iedere dag met de vraag: ‘wat eten we vandaag?’ Na 18 jaar werd het tijd om haar eigen potje te koken. Eerst in het westen, maar in december 2012 is zij met haar gezin teruggekeerd naar Almelo. Met haar werkervaring als Operations Manager in de media en als Kabinetschef bij de lokale overheid is Els zeer ervaren in het organiseren van bijeenkomsten en evenementen. Els; ‘Ik ben een organisator in hart en nieren en het is mijn droom om dit te combineren met mijn liefde voor eten en gastvrijheid. Mocht u de vraag stellen: ‘wat gaan we straks eten?’, dan hebben wij het antwoord’.

  • Barry Willemse

  • Chef de Cuisine

Barry Willemse heeft 23 jaar ervaring in de top van het culinaire restaurantwezen. Onder andere bij Hotel de Bloemenbeek (De Lutte), Hotel de Wiemsel (Ootmarsum), Restaurant Gravin van Buren (Buren) en twaalf jaar chef-kok bij Tuindorphotel ’t Lansink (Hengelo).
Zijn keuken kan omschreven worden als ‘onbevangen’. Door te zoeken naar antwoorden in de natuur, de elementen, de kunst en de filosofie creeert hij steeds opnieuw het onbedachte. De nadruk ligt voor Barry op de totaalbeleving, eten alleen is voor hem niet voldoende. Denk daarbij aan menu met een verhaal, verrijkt met geuren, ondersteund door muziek.
Barry Willemse is samen met Els Steenhagen een onuitputtelijke bron van creativiteit met een liefde voor oprecht eten en een optimale beleving.

  • Hans Lakerveld

  • Catering Manager

Geboren met een hart voor de horeca is Hans terug! Begonnen zoals zovelen achter de bar en door de jaren heen meer ervaring opgedaan. Van broodjes verkopen in Enschede tot restaurantmanager voor de Van der Valk Groep, Hans heeft bij meerdere gerenommeerde horecabedrijven in Twente zijn passie voor het vak laten zien. Een korte uitstap naar de KPN kwam ten einde toen Hans in contact kwam met de BOOT zonder Pannenkoek. Meerdere feesten, partijen en één pop-up restaurant later is Hans nu Catering Manager bij Brood Met Spelen.

  • Robin Meijer

Geboren en getogen in Almelo is Robin zeer bekend met de term ‘Twentse Gastvrijheid’. Tijdens zijn studie aan de Hospitality Business School in Apeldoorn heeft hij in onder andere Australië en Londen stage gelopen. Hier heeft hij op gebied van eventmanagement en food & beverage inzicht gekregen in de fijnere kneepjes van het vak ‘gastvrijheid’. Deze reizen hebben hem ook geleerd hoe belangrijk teamwork is om tot grootse resultaten te komen! Behulpzaamheid is het eerste woord in zijn woordenboek. Robin is met zijn 24 jaar vol met energie en staat altijd open voor nieuwe ideeën en grijpt kansen met beide handen aan.

  • Jamie Niks

  • Operations Manager & Sous-Chef