Lekkere Lunch

BroodmetSpelen_Culinairezaken_LekkereLunch

Lekkere lunch organiseren

Wat is er nou gezelliger dan een lekkere lunch? Een tafel vol heerlijke belegde broodjes, huisgemaakte salades en verschillende verse dranken. En dan ook nog allemaal mensen aan tafel die je graag om je heen hebt. Het enige probleem: het kost zoveel tijd om zo’n lunch op tafel te krijgen.

Maar gelukkig zijn wij er. Brood met Spelen organiseert met passie en creativiteit een lunch die past bij de streek en het seizoen. Nu is er echt geen reden meer om zelf lang in de keuken te gaan staan, zeker als je ziet wat je allemaal kunt verwachten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een ambachtelijk gebakken broodje met carpaccio of smeuïge roombrie?

Jouw gewenste lunch organiseren

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende arrangementen. Het is namelijk wel zo fijn om vooraf precies te weten wat je kunt verwachten en wat het je gaat kosten. Bovendien heb jij bij ons altijd inspraak. We zouden het namelijk erg jammer vinden als we met veel liefde een lunch klaarmaken, maar achteraf horen dat je liever iets anders op je brood zou hebben gehad.

Wat je ook wilt, het kan altijd. Brood met Spelen beschikt namelijk altijd over een groot assortiment lekkere kazen, luxe vleeswaren en zelfgemaakte salades. En waar mogelijk werken we natuurlijk met biologische producten.

Snel op tafel

Het enige dat je hoeft te doen om zo’n overheerlijke lunch op tafel te krijgen is contact met ons opnemen. We vertellen je direct over de mogelijkheden en de kosten. En natuurlijk bezorgen we vervolgens alles aan huis of op de zaak!