Zakelijke Lunch Vergaderen en genieten van een heerlijk uitgebreide lunch..

Zakelijke Lunch Catering

Zakelijke lunch

Een wit broodje met kaas, een pistoletje met ham en een kop koffie: een zakelijke lunch is in veel gevallen . Bij Brood met Spelen pakken we het echter een stuk verrassender en persoonlijker aan. Want wij maken van iedere vergadering of bijeenkomst een culinair feestje!
Wow! Schalen vol prachtige belegde broodjes, huisgemaakte salades en verschillende soorten vers fruit. En er komt niets op tafel dat je niet lust. Dat is een lunch van Brood met Spelen. Want door een persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat vergaderen en genieten hand in hand gaat. En omdat niet alleen jij, maar ook je klanten kunnen genieten weet je zeker dat je een perfecte indruk maakt.

Een zakelijke lunch op het perfecte moment

Bij Brood met Spelen kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Daarmee weet je zeker dat bestellen niet veel tijd kost, terwijl je wel een culinair feestje voorgeschoteld krijgt.
Ook kun je kiezen om je persoonlijke wensen aan ons door te geven, zodat je zeker weet dat de lunch helemaal aansluit op jouw smaak en die van je klanten. Natuurlijk houden we rekening met eventuele dieetwensen en bezorgen we alles op locatie, wanneer je maar wilt.

Het eerste contact

Op de site kun je al meer lezen over onze arrangementen en mogelijkheden. Hopelijk loopt het water je dan al in de mond.
Wil je direct een overheerlijke lunch bestellen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, maar ook door een bericht achter te laten. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Neem contact op