Zakelijke Receptie | Nieuwjaarsrecepties | Bedrijfskick-off | Productpresentatie | Bedrijfsfeest |

Zakelijke ReceptieZakelijke receptie

‘Hallo, mag ik even jullie aandacht! We zijn hier natuurlijk niet zomaar bij elkaar, maar we hebben iets te vieren, namelijk dat…’. Zo begint een zakelijke receptie vaak. Of het nou een kick-off van een nieuwe organisatie is, of de lancering van een nieuw product. Tijdens zo’n receptie drink je een borrel en klets je gezellig met klanten, collega’s en andere gasten. Tot zover niets bijzonders.
Maar dan komen wij: Brood met Spelen zorgt er namelijk voor dat jouw gasten eindelijk eens verrast worden tijdens de zoveelste receptie. Door ons de catering te laten verzorgen kies je namelijk voor een culinaire beleving op topniveau, compleet met de bijpassende aankleding! Wie dan nog niet onder de indruk is van jullie organisatie…

Een receptie organiseren naar je eigen wensen

Hou je van een bubbelend aperitiefje, zilveren wijnbokalen en rode lopers? Of heb je het liever iets minder chique? Bij Brood met Spelen cateren we je receptie zoals jij die wenst. Natuurlijk ben je hoe dan ook gegarandeerd van onze service en kwaliteit.
Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Kies dan voor één van onze arrangementen. Daarmee weet je vooraf precies wat je kunt verwachten, maar heb je aan één gesprek genoeg om een receptie te organiseren. Geef ons een locatie en een tijdstip en we gaan voor je aan de slag.

Arrangementen Bruisende Borrels

Het eerste contact

Heeft je bedrijf binnenkort iets te vieren of wil je iets nieuws aan je klanten presenteren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dan weet je zeker dat het een geweldig feestje wordt! Een reactie achterlaten op deze website kan natuurlijk ook. Dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Neem contact op[/one_half_last]