AFSCHEID NEMEN …

PERSOONLIJK EN SFEERVOL

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    JE MOET AFSCHEID NEMEN

Een afscheid is al verdrietig genoeg. Dan heb je geen ruimte voor zorgen over de praktische invulling daarvan. Je hebt wel wat anders aan je hoofd. Maar je wilt wel afscheid nemen op een manier die past bij degene die overleden is. En bij de mensen die achterblijven. Daar kun je vast wel wat hulp bij gebruiken.

Kies een locatie die bij jullie past

Er is tegenwoordig veel mogelijk wat betreft de locatie voor een condoleance of een afscheidsdienst. Je hoeft dus echt niet te kiezen voor de zaal bij een crematorium of de kerk waar je misschien al lang niet meer bent geweest. Heb je zelf geen idee welke locatie geschikt of beschikbaar is? Wij hebben genoeg opties om een goede keuze te maken.

maak een afspraak

PERSOONLIJKE AANKLEDING

Ook wat betreft de aankleding kun je het zo persoonlijk maken als je wilt. Denk bijvoorbeeld aan een fotowand met beelden van alle hoogtepunten uit iemands leven. Een ereplek voor het favoriete drumstel van een fervent muzikant. Misschien een buitenlocatie voor de natuurliefhebber of een spetterend vuurwerk voor wie groots en meeslepend leefde.

muffin

KOFFIE MET CAKE OF CHAMPAGNE MET KAVIAAR?

Koffie met cake kan altijd, maar er is zoveel méér mogelijk.
Champagne met verfijnde hapjes, omdat hij wilde dat zijn leven gevierd zou worden.
Een high tea met chocolademuffins en scones, omdat ze zo gek op zoetigheid was.
Of een immens grote schaal bitterballen, omdat jullie die op zijn verzoek altijd stiekem het ziekenhuis in smokkelden.
Wij kijken nergens van op. We regelen het gewoon.

logo wit

KEUZESTRESS? SAMEN KOMEN WE ER ALTIJD UIT

Misschien heeft het afscheid je overvallen en twijfel je over de te maken keuzes. Weet je niet precies wat de overledene gewild zou hebben. Kom in dat geval samen met wat vrienden en familieleden bij ons langs, dan laten we je wat voorbeelden zien. Samen komen we er altijd uit.   

Het kan natuurlijk ook zijn dat je zelf weet dat je binnenkort afscheid gaat nemen. In dat geval kunnen we je wensen samen met jou en je familie en vrienden alvast bespreken. Met alles respect: het is je laatste feestje. Maak er wat van. Wij gaan het voor je uitvoeren zoals jij dat wilt. 

JE KUNT HET MAAR ÉÉN KEER DOEN

Bij een afscheid wordt ‘tijd’ ineens een belangrijk begrip. Wij vinden het belangrijk dat je alle tijd neemt en krijgt. Wij zorgen ervoor dat die tijd er is. We hebben alle aandacht voor jullie; er staat geen volgende familie te wachten en er is niemand die naar de klok wijst.

WIJ REGELEN HET. DUS …

Wat jullie situatie ook is, er is altijd een passend afscheid mogelijk. Eentje die het verdriet niet minder maakt, maar die wel recht doet aan degene van wie je houdt.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?