GA JE NAAR DE BEURS? SUCCES!

BEURS CATERING

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    JE HEBT MAAR ÉÉN KANS

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Dat geldt ook voor je aanwezigheid op een beurs. Dan moet alles kloppen. Je outfit, de beursstand, je glimlach en de manier waarop je je potentiële klanten in de watten legt. En aangezien de liefde van de klant ook door de maag gaat, doe je dat laatste met een onvergetelijke beurscatering. Die van ons dus.

Doe waar je goed in bent

Voor jou is het gewoon keihard werken op zo’n beursdag. De bezoekers bestoken je met vragen en jij doet je best om je product of dienst zo goed mogelijk aan de man (of vrouw) te brengen. Logisch dat je hoofd niet staat naar het schenken van een glaasje of het serveren van een hapje. Dat doen wij wel voor je. Dan kun jij je richten op waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook.

maak een afspraak

WAAR WIJ GOED IN ZIJN? IN BEURSCATERING!

Hoe gaan we het aanpakken? We beginnen natuurlijk met een kennismaking, want we willen jou, je organisatie en je product of dienst goed leren kennen. Vervolgens gaan we brainstormen over food & beverage. Die moet natuurlijk wel een beetje anders zijn dan die van anderen, want je wilt je onderscheiden van je concurrenten. Geen inspiratie? Wij wel!

foto 21

MAAK VAN DE KIJKER EEN KOPER

Genoeg kijkers op zo’n beursdag. Maar hoe worden ze koper? Je product of dienst is natuurlijk top, maar er zijn ook veel concurrenten. Met onze culinaire verrassingen geef je je potentiële klanten net even wat meer aandacht. Verras ze, verwen ze en zorg voor een onvergetelijke culinaire beleving.

Dat beetje extra aandacht zorgt er gegarandeerd voor dat ze langer met je in gesprek blijven, in de  hoop dat ze nóg een hapje mee kunnen pikken. En dat geven we ze natuurlijk. En jij hebt intussen voldoende tijd om van je kijker een koper te maken. Want daar draait het uiteindelijk om bij een  beurs.

logo wit

WAT WE NOG MEER VOOR JE DOEN?

Als je wilt, dan geven we je beursstand een complete look and feel in jouw huisstijl. Uiteraard niet met een simpele banner, een vlag of bedrukte pennen, maar op onze manier. Opvallend, inspirerend en professioneel. De rest van de logistiek kun je ons ook met een gerust hart uit handen geven. Ook buiten Twente. En ook in het buitenland. 

WE DOEN ‘T SAMEN

Maar misschien wel het belangrijkste: we doen het samen. En allebei doen we waar we goed in zijn. Dat geeft het best haalbare resultaat.

WIJ REGELEN HET.
DUS …

Dus ben je op zoek naar een manier om je concurrenten ver achter je te laten? Bel ons dan even. Dan bedenken we een niet te overtreffen concept voor je.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?