LEUK! JE GAAT TROUWEN

BRUILOFT CATERING

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
 • null

  EEN ONVERGETELIJKE DAG

En natuurlijk ben je al volop bezig met alle voorbereidingen. Maak je een moodboard met  prachtige jurken die je allemaal wilt passen en ben je aan het shoppen voor schoenen, bloemen en ringen. Waarschijnlijk zijn jullie ook bezig met de gastenlijst. Als je ons daar nu ook eens op zet, dan gaan wij helemaal los op een onvergetelijke invulling van je dag. Samen met jullie natuurlijk, want de voorpret is minstens zo geweldig als de dag zelf.

Als je je bruiloft nog bijzonderder wilt maken, dan denken we graag met je mee. Ons creatieve team kan het niet gek genoeg. Dus wil jij haute cuisine met kreeft en zwezerik, dan regelen we dat voor je. In een passende ambiance natuurlijk. Met strijkkwartet, als jij dat wilt. Maar wil jij op blote voeten feesten in Ibizasfeer, dan kan dat ook. Wij zetten de loungebanken met gekleurde kussens, vrolijke lampionnen, zuidelijke tapas en Enrique Iglesias alvast voor je klaar.

maak een afspraak

WEDDEN DAT JE GASTEN HIER NOG LANG OVER NAPRATEN?

Meedenken dus. Liefst een beetje out of the box. Wij willen namelijk niet alleen dat jij een onvergetelijke dag hebt. Nee, wij gaan ervoor zorgen dat ook je gasten een bruiloft meemaken waarover ze nog lang napraten. En dat doen ze hoor, als wij erbij zijn. Zeker weten. In de eerste plaats omdat onze catering heel erg goed, maar vooral ook een belevenis en een ervaring is. Maar dat heb je vast allang op onze foto’s gezien.

JIJ VERZINT HET, WIJ VOEREN HET UIT

Daarnaast regelen we alles om de catering heen. En dan bedoelen we ook echt alles. Dus kom maar op met je wensen.

 • logo
  Wil je een hippe festivalbruiloft met foodtruck? Hebben we.
 • logo
  Buiten, romantisch aan het water met prachtig gedekte tafels? Check.
 • logo
  Op een nostalgisch boerenerf, met hooibalen, vuurkorven en streekproducten? Dat kan.
 • logo
  Of groots en spectaculair, met vuurwerk en Marco Borsato? Als hij tijd heeft, dan is hij erbij.
 • logo
  Alle andere mogelijke opties? Doen we ook.

logo wit

HOE JIJ JE MOOISTE DAG NOG MOOIER MAAKT?

Heel simpel. Je komt op afspraak bij ons langs en we gaan even brainstormen. We proberen onze eerdere bruiloften altijd te overtreffen qua originaliteit en creativiteit, dus hou je vast. En denk vooral niet dat we alleen maar ‘over the top’ gaan, want creativiteit is bij ons ook heel subtiel, geraffineerd en verfijnd. Maar het is wel altijd anders dan bij anderen. Wil je vooraf even komen proeven? Kom gerust langs, ook dáár maken we een feestje van.

WIE WE ZIJN? DÉ BRUILOFTSCATERAAR VAN TWENTE (EN VERRE OMSTREKEN)

Hoewel we bekend staan als de bruiloftscateraar van Twente, doen we natuurlijk veel meer dan dat.  Wij bezorgen jullie een topdag. En daar hebben we zelf ook heel veel lol in. Je kunt ons niet blijer maken dan door ons lekker creatief bezig te laten zijn. Het vuur uit onze sloffen te lopen, de gasten te entertainen, lekker te lachen en dat stapje extra te zetten waardoor iedereen tevreden naar huis gaat. Inclusief ons team dus.

WIJ REGELEN HET.
DUS …

Als jij nu even voor een leuke bruid(egom) zorgt, dan regelen wij de rest. Heb je hem/haar al gevonden? Bel of mail ons dan even om verder over je mooiste dag te praten.  Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?