BURG HOHES HAUS

Burg Hohes Haus is gelegen in Nienborg, een dorpje in de gemeente Heek, vlak over de grens bij Enschede. In de 12e eeuw werd in Nienborg een van de machtigste bisschoppelijke kastelen van het hele Münsterland gebouwd. Naast de hoofdburcht waren er in het Münsterland nog zo’n 30 Burgmannshöfe. Het Hohe Haus is één van deze 14e-eeuwse burchten. 

Hohes Haus Nienborg

Het Hohes Haus en het bijbehorende park kan gehuurd worden voor bruiloften, evenementen en conferenties. In het kader van dergelijke gelegenheden kunnen de gasten ook het huis van binnen bezichtigen.

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Hohes Haus Nienborg is een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een directievergadering, een receptie, een presentatie, een training, community-service of gewoon een leuke dag met het personeel. 

HUWELIJKSVOLTREKKING

De burcht en het mooie park erom heen is bij uitstek geschikt voor een unieke trouwdag. Er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden: in het kasteel, op het terras, in de tuin of aan het water.

ANDERE ACTIVITEITEN

Een verjaardag, een trouwdag, een jubileum of een doopfeest. Hohes Haus Nienburg biedt een passende gelegenheid voor een intiem feest tot ± 60 personen en eventueel als buitenlocatie voor meer dan 60 personen.