TRENDY TOPPER

CHAMPAGNEBAR

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    BRUISENDE BUBBELS WAAR JE MAAR WILT

De champagnebar is een concept dat uit de hippe metropool Barcelona is overgewaaid. Stijlvol, luxueus en vooral heel erg lekker. Wij maken het nog leuker met onze mobiele bar die we op elke gewenste locatie kunnen plaatsen.  Zo heb je bruisende bubbels waar je maar wilt.

Waar is dat feestje?

Misschien vier je je bruiloft aan het strand en wil je samen met je gasten bij ondergaande zon een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar. Organiseer je een tuinfeest of wil je een partytent in the middle of nowhere neerzetten. Of je hebt een zakelijk hoogtepunt bereikt en wilt dat op locatie vieren, bijvoorbeeld in een industriële hal of op een bouwterrein. Wat ook je reden is en je locatie is: wij komen met onze bar naar je toe. En dan maken we er een onvergetelijk feestje van.

maak een afspraak

EXCLUSIEVE LUXE IN STIJL

Bij een mooi moment horen bubbels. Wij nemen een ruim assortiment aan champagnes, cava’s en prosecco’s mee. Voor elk wat wils dus. Ook voor degenen die liever iets anders drinken. Voor hen nemen we natuurlijk ook wat fris, bier en wijn mee. Wat bites erbij? Doen we! We verrassen je gasten graag met wat luxe tapas, oesters of een garnalenkroketje. Of iets anders natuurlijk, maar dat bespreken we nog wel even.

logo wit

WIL JE WAT EXTRA’S?

Nog leuker! Onze creativiteit kent geen grenzen, dus we staan te trappelen om je feest nóg leuker te maken.
Dus wil je honderden genodigden, een rode loper, live muziek, een foodtruck, een fotograaf of een VIP ontvangst met vuurwerk? Het kan allemaal. Wij houden wel van een beetje ‘out of the box’.

Wil je het klein houden? Ook goed. En als je nog geen locatie hebt, dan weten we ook nog wel wat passende
locaties voor je intieme party in een kleine setting.

KORTOM …

Organiseer je een bruiloft, VrijMiBo, bedrijfsevenement, receptie, kerst- of nieuwsjaarsborrel of een ander feestje dat je wat extra cachet wilt geven, dan bel je ons. Vertel wat je wilt, dan laden wij onze bar in en komen naar je toe. En vervolgens kan het feest losbarsten.

Oja…

Drink je liever cocktails of heb je een feestje met een tropisch thema? Neem dan ook even een kijkje bij onze cocktailbar.

WIJ REGELEN HET. DUS …

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag alle mogelijkheden voor een culinaire vergadering op maat. Bellen, mailen of direct een vrijblijvende afspraak maken… alles kan.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?