DE BEELDENTUIN MARIËNHEEM

In Overijssel is Beeldentuin Mariënheem gevestigd. Een exclusieve en kunstzinnige locatie met een enorm aanbod van mogelijkheden voor huwelijken, diners en borrels. De Beeldentuin bestaat uit een orangerie met groot buitenterras en een prachtig park van ruim 3 hectare met bijzondere beplanting, bomen en fraaie waterpartijen. Tevens is dit een trouwlocatie.

  • Onvergetelijke huwelijksceremonie

Een originele trouwceremonie op een originele locatie maakt je dag nóg specialer. Denk bijvoorbeeld aan een violist, een dichter of een speech met humor. Wat je ook doet: deel je liefde voor elkaar op een persoonlijke en magische manier. Wij zetten de tissues vast klaar. Wil je de ceremonie binnen houden? Natuurlijk, dat kan. Liever buiten? Gewoon doen! Aan het einde van de ceremonie is er de mogelijkheid voor een prachtige fotoshoot in de beeldentuin.

VERJAARDAGEN

Een extra levensjaar is reden genoeg voor een feest. Maar waar laat je al je gasten? Hoe kom je aan voldoende glazen en stoelen? En het belangrijkste: wie regelt alles van begin tot eind om op deze dag zorgeloos te kunnen genieten? Welke vraag je ook hebt: wij hebben het antwoord. Doe eens gek, trek wat leuks aan en ga lekker een dag bij ons in het zonnetje staan. Je hebt het verdiend!

FAMILIEDINERS

Wil je dit keer je familiediner wat extra cachet geven? Je familiedag onvergetelijk afsluiten? En je loved ones culinair laten genieten op een fantastische locatie? Kom maar op! En natuurlijk houden we rekening met dieetwensen en kleine gastjes. Maar ook is Beeldentuin Mariënheem uitermate geschikt voor zakelijke diners en private dining.

RECEPTIES

Een locatie met de grandeur van vroeger en een moderne inrichting is geschikt voor al je recepties. Voor een huwelijk of een jubileum bijvoorbeeld. En heb je al eens aan een kraamreceptie gedacht? Voor een locatie als Beeldentuin Mariënheem verzin je gewoon een reden om iets te vieren. Zakelijk of particulier, traditioneel of hip en groots of intiem.

SPETTEREND FEEST

Wat gaat het worden? Een bruisend themafeest of een intieme bruiloft? Wat je ook wilt: bij ons kan het. Ben je zelf creatief, dan denken we graag mee met je plannen. Schiet je in de stress van alles wat je nog moet regelen, dan zorgen wij er met alle plezier voor dat alles goed komt. Van de aankleding tot de catering en van muziek tot entertainment.