Dé lunchroom in het hart van Almelo

Lunchen in Almelo? Bij ons geniet je van twee werelden, zo ervaar je de historie van het pand en je ervaart meteen het gevoel van buiten. Op onze menukaart vind u de heerlijkste en vers bereide broodjes, de lekkerste salades en diverse (verse) drankjes. Wil je dus even ontsnappen aan de drukte op de werkvloer, lekker werken in een ontspannen setting of gewoon even gezellig bijkletsen? Dan moet je in het Twenthe-Centrum in Almelo zijn!

Ben je benieuwd wat we allemaal te bieden hebben? Waar wacht je nog op! Ook voor speciale wensen, feestjes en besloten partijen denken we graag met je mee!

  • Eerlijke biologische en duurzame ingrediënten

Maar de Fabriekstuin gaat verder dan het serveren van een lekker tussendoortje of complete lunch. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, waarbij we altijd op zoek zijn naar biologische en duurzame ingrediënten. Zo hebben we onze eigen Fairtrade koffie, die je dus alleen bij ons kunt proeven. En vergeet ook onze verrassende belegde broodjes niet, met liefde samengesteld door het team van Brood met Spelen!

HEB JE IETS TE VIEREN?

Ook voor je feestje kun je bij ons terecht

Ben je op zoek naar een originele en inspirerende ruimte voor je feestje? Kom dan eens kijken bij De Fabriekstuin. Wij hebben, samen met Brood Met Spelen, alles in huis om jouw feestje onvergetelijk te maken. Wanneer mogen we jouw feestje bijzonder maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je met een groot gezelschap lunchen?

Reserveren is niet noodzakelijk maar wil je graag met een grote groep lunchen bij De Fabriekstuin, dan is het wel makkelijk dat je van te voren reserveert zodat wij een mooie tafel voor je kunnen vrijhouden.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Het team van De Fabriekstuin staat graag voor je klaar om te vragen te beantwoorden. Vragen over onze gerechten, een tafel reserveren of eens om tafel voor het bespreken van jouw feestje? Wij zijn er voor je.