LOAT ‘T OE SMAKEN!

DINER AAN HUIS

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    EEN CULINAIRE ONTDEKKINGSREIS

Stel je voor: een op maat gemaakte culinaire ontdekkingsreis, waar je bijna letterlijk je vingers bij opeet. Gewoon bij jou thuis, aan een feestelijk gedekte dis. Leuke mensen, lekker muziekje en een relaxte sfeer. Uiteraard wordt elke gang vergezeld van een passende wijn. Die regelen wij natuurlijk ook, net als de rest. Het enige wat jij hoeft te doen is een gezelschap bij elkaar zoeken, dat hier net zo van geniet als jij (en wij).

Wat eten we?

Als je ouder of partner bent, dan hoor je deze vraag waarschijnlijk dagelijks. Als wij komen koken, dan blijft het voor je gasten een verrassing. Natuurlijk bespreken we het menu wel even met jou voor, want we houden rekening met voorkeuren, wensen, diëten en allergieën. Maar we houden het  ook graag spannend. Laat je dus gewoon eens lekker een avond verrassen.

maak een afspraak

HOE ZIT HET MET BOB EN DE BEDIENING?

Wie is de BOB? Jij in ieder geval niet. Je kunt deze avond volop genieten van onze selectie bijpassende wijnen en drankjes, die we met zorg uitkiezen.  En trek gewoon je high heels aan, want je kunt de bediening ook aan ons overlaten. Attent, vriendelijk en altijd met een lach. Zoals onze gasten van ons gewend zijn.

foto 10

DE KOK DIE NIET KOOKT MAAR CREËRT

We stellen je even voor aan onze creatieve topper Barry, jullie chefkok op deze avond. Geef hem de vrije hand in je keuken en je hebt er geen kind meer aan. Barry kookt niet; hij creëert. Eten alleen is voor hem niet voldoende. Hij gaat voor een totaalbeleving, het complete plaatje, waarbij alles klopt. Voorbeeld? Een menu met een verhaal, verrijkt met geuren, ondersteund door muziek. Een lust voor het oog, het oor en natuurlijk voor je tong. De meeste klanten willen Barry graag houden. Dat is tegelijk het enige punt waarop wij onze gasten moeten teleurstellen. Wij nemen hem weer mee. Sorry.

KOM JE EVEN LANGS VOOR DE VOORPRET?

Dan bespreken we in alle rust je wensen en verwachtingen. Een intiem diner voor een select gezelschap? De hipste vegan gerechten of een groots familiediner met streekgerechten? Luxe vijfgangendiner of een selectie van onze beste amuses? Kan allemaal.

WIJ REGELEN HET. DUS …

Dus ‘loat ’t oe smaken’, zoals we hier in Twente zeggen. In de rest van Nederland zeggen we altijd ‘Geniet ervan’. Maar we hebben nog nooit een gast gehad die deze aansporing nodig had.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?