E-Deck Vliegveld Teuge

Welkom bij E-Deck, dé eventlocatie in het hart van de duurzame luchtvaart. E-Deck is gelegen op vliegveld Teuge, een unieke locatie letterlijk aan de landingsbaan. E-Deck is geschikt voor kleine en grote groepen. Van een multifunctionele high-end hangaar tot inspirerende ruimtes voor uw meeting of workshop.

De Hangar

De multifunctionele hangar van maar liefst 1000m2 biedt ongekende mogelijkheden en kunt u naar uw eigen smaak inrichten voor bijvoorbeeld een exclusieve beurs, het introduceren van een nieuw product, een congres en nog veel meer. Of wat dacht u van een prachtig gala of avondfeest? Zegt u maar wat u wilt, wij maken het voor u mogelijk!

Een duurzame eventlocatie.

E-Deck is een duurzame eventlocatie. Dat betekent dat wij er speciaal zijn voor bedrijven met duurzame interesses en ambities. E-Deck is gevestigd op dé plek waar de duurzame luchtvaart letterlijk in een stroomversnelling zit. Nergens ter wereld wordt er namelijk zoveel elektrisch gevlogen als in Teuge. Daarmee is E-Deck het epicentrum van alles wat met duurzame luchtvaart te maken heeft. Kortom, een inspirerende omgeving vol pioniers!