ERVE BEVERBORG

Bent u op zoek naar een bijzondere buitenlocatie in Twente? Erve Beverborg ligt op een prachtige plek in het Dinkeldal, niet ver van het Lutterzand. Deze mooie Twentse schuur wordt al jaren verkozen door bruidsparen die op zoek zijn naar een exclusieve, kleinschalige en persoonlijke trouwlocatie.

Erve Beverborg, en het prachtige terrein eromheen, is in elk jaargetijde ook geschikt voor andere activiteiten, zoals een Twentse heidag, een vergadering, een diner, receptie of zelfs voor een bijzondere uitvaart of condoleance.

  • zakelijke bijeenkomsten

De privacy en de informele sfeer maken Erve Beverborg tot een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een directievergadering, een presentatie, een training, community-service of gewoon een gezellige dag met het personeel. Natuurgebied het Lutterzand leent zich voor een ontspannende wandeling tussendoor, waarna u met een frisse blik en nieuwe inzichten de vergadering weer kunt voortzetten. Menig bedrijf, instelling of stichting keert jaarlijks terug.

HUWELIJKSVOLTREKKING

Uw huwelijk of partnerschapregistratie kan op Erve Beverborg worden voltrokken. Er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden: op het terras, aan het water, onder een monumentale eik of ’s winters bijvoorbeeld bij de houtkachel.

ANDERE ACTIVITEITEN

Een verjaardag, een trouwdag, een jubileum of een doopfeest. Erve Beverborg biedt een passende gelegenheid voor een intiem feest tot ± 70 personen.

Het afwisselende landschap leent zich bij uitstek voor een winterwandeling met aansluitend bijvoorbeeld een stamppotbuffet bij de houtkachel. Of als eindpunt voor uw rally met Oldtimers.