WAAR IS DAT FEESTJE?

FEESTAVONDEN

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    BIJ ONS IS HET ELKE DAG FEEST

Bij ons is het elke dag feest. Niet alleen omdat het ons werk is, maar omdat wij zelf ook niet vies van een feestje zijn. Anders kun je dit werk ook niet doen, vinden wij. Onze bedrijfsvisie? Er is niets zo leuk als een vrolijk gezelschap, een originele feestlocatie en lekker eten en drinken. Regel jij het gezelschap? Dan doen wij de rest.

Alles is een reden voor een feestje!

Er zijn zoveel redenen om een feestje te vieren. Je gaat verloven, een jaar naar het buitenland, je hebt goed nieuws over je gezondheid gekregen, jullie krijgen gezinsuitbreiding, je bent geslaagd… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Heb je geen reden voor een feestje? Helemaal goed. Die verzinnen wij wel voor je. Dat is bij ons all-in.

maak een afspraak

HET FEEST KAN BEGINNEN, WANT WIJ ZIJN BINNEN

De kogel is door de kerk: het feest kan beginnen. En als je dan tóch een feest geeft, dan maar gelijk goed. Zo’n feest waar jullie jaren later nog over napraten.  Omdat het op zo’n unieke locatie was. Omdat de aankleding zo bijzonder was en omdat de catering zo tongstrelend was. Maar vooral omdat de sfeer zo bijzonder was. Want dat vinden wij het belangrijkst: je feestje tot een sfeervolle belevenis maken.

logo wit

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Alles. We gaan natuurlijk eerst met je brainstormen over je wensen en verwachtingen. Vervolgens bespreken we wie wat doet. Wie lekker achterover wil leunen geeft gewoon de hele organisatie uit handen. Wij hebben alles in huis om je op de dag zelf compleet te verrassen. Rode lopers, ballonnen, chique gedekte tafels, muziek, entertainment, bediening, champagne, bier en bitterballen… en de rest. Je kunt het niet zo gek verzinnen of we hebben het. En wat we niet hebben regelen we voor je.

FEESTJE MET EEN WOW-FACTOR

Dus wil je eens wat anders? Een unieke locatie en een culinaire belevenis? Een spetterend feest of een intiem samenzijn? Je bent er slechts één muisklik van verwijderd.

WIJ REGELEN HET. DUS …

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag alle mogelijkheden voor een culinaire vergadering op maat. Bellen, mailen of direct een vrijblijvende afspraak maken… alles kan.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?