KIP IK HEB JE!

FOODTRUCK

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    SPETTEREND FEEST OF SWINGEND FESTIVAL?

Hartstikke hip en helemaal van deze tijd: de foodtruck. Die van ons heet ‘Kip ik heb je!’. Logisch, want we serveren fingerlicking kipvarianten zoals je ze nog nooit gezien of geproefd hebt.  Heb jij ze nog nooit gehad? Shame on you. Kom snel naar één van die gave evenementen waar onze truck staat.

Wat we daar doen?

Jouw lekkere trek stillen natuurlijk. En een bodempje leggen voor je drankjes. De guys en chicks in onze foodtruck bereiden de sappigste kippetjes voor de diehard festivalganger die doorrrr wil! En verder voor iedereen die van lekker eten houdt. Ook onze kleinste gastjes zijn trouwens dol op onze kiplekkernijen.

maak een afspraak

KIPLEKKER!

Kakelverse kip, krokant gebakken en met een zakje funky spicemix die je er zelf doorheen schudt. Shake that chick! Of zoals wij deze topper noemen: Shake’d Chicken.

Of heb je liever een Chick’n cone, een hoorntje kip met koolsalade en barbecuesaus? Wedden dat je nu al loopt te watertanden?  Maar je kunt ook kiezen voor de Chick’n Bread, een lekker broodje kip met wat?  We geven toe: het is lastig kiezen. Maar heb je je keuze gemaakt, dan heb je ook wat!

logo wit

ONZE CHICKIES ZIJN GEWILD

Het kan dus zijn dat je even moet wachten op jouw portie verse krokante kip. Helemaal goed, want dan kun je intussen genieten van de silent disco van ‘Kip ik heb je’. Zet een koptelefoon op en ga lekker swingen, terwijl de overheerlijke geuren vanuit de foodtruck je neus bereiken. Voorpret was nog nooit zo leuk. 

JE KUNT HET MAAR ÉÉN KEER DOEN

Dan zijn wij er natuurlijk bij. Je hebt ons bijvoorbeeld kunnen zien bij events als de Zwarte Cross, het foodtruckfestival ‘Het weekend van de Rollende keukens’ in Amsterdam en Mañana Mañana, het meest relaxte festival van Nederland. We waren op de TREK festivals in diverse grote steden, in het dierenpark in Amersfoort… nou ja, waar zijn we eigenlijk niet? Check Facebook of Instagram en je weet waar je ons kunt vinden. Tot gauw!

KIP IK HEB JE! OOK OP JOUW FEEST?

Bel of mail ons dan even en dan kijken we of we onze chickies ook op jouw feestje kunnen inzetten?    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?