SHAKE IT, BABY!

GIN TONIC &
COCKTAIL BAR

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    JOUW FAVORIETE COCKTAIL OF GIN TONIC

Stel je voor: onze cocktailshakers maken op een spectaculaire manier jouw favoriete cocktail of gin tonic. De flessen vliegen door de lucht, de ijsklontjes tinkelen in de glazen en niet te vergeten: er staat een barman met oogverblindende looks. Zo iemand als Tom Cruise uit de film Cocktail (voor de jongere lezers: Tom speelde in deze film de barman cq hunk Brian, op wie alle vrouwen smoorverliefd werden. Voor jullie geruststelling: wij hebben de jongere versie.)

Showshakers en flairbartenders

Eigenlijk hebben wij geen barmannen en –vrouwen: wij hebben showshakers en flairbartenders. Wie dat zijn? Onze jongens en meiden die met zoveel mogelijk show en spektakel de lekkerste cocktails bereiden. Je gasten staan dus niet te wachten op hun drankje. Nee, ze genieten van een spectaculaire show, met een hoog entertaingehalte. Zeker weten dat je gasten zich zullen vermaken.

maak een afspraak

TONGSTRELEND EN EEN LUST VOOR

Het oog wil ook wat. Onze cocktails zijn daarom een lust voor het oog. Tropisch, kleurrijk en verleidelijk. In bijpassende glazen, met een olijfje, een schijfje en vooral: met een brede glimlach en de nodige humor.
Daarnaast zijn ze natuurlijk ongekend lekker. We besteden volop aandacht aan kwaliteit van de ingrediënten, maar ook aan techniek, variatie en creativiteit. En dat proef je.

logo wit

ALCOHOLVRIJ?

Natuurlijk, dat kan ook. Wie niet wil of kan drinken, doet dus gewoon mee. Ideaal voor een zakelijke bijeenkomst of een feestje waar ook veel jongeren komen. De virgin cocktails zoals Safe Sex on the beach zijn trouwens net zo lekker als de varianten met alcohol, dus om de smaak hoef je het niet te laten. 

JE FEESTJE OPLEUKEN MET WAT ENTERTAINMENT?

Dus wil je je feestje opleuken met wat entertainment en een aanvulling op het standaardprogramma van wijn, bier en fris: kies dan voor een cocktailbar met showshakers. Wij nemen alle benodigdheden mee. Van cocktailbar tot glazen en van shakers tot bartenders. Maar dat leggen we je allemaal uit tijdens ons persoonlijke gesprek. Bel je ons even?

WIJ REGELEN HET.
DUS …

Neem gewoon even contact met ons op voor je leukste cocktailfeest.
Bel of mail ons of maak een afspraak via onderstaand formulier..    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?