HAVEZATHE DE KAMP

Als je Havezathe de Kamp gezien hebt en je hebt geen feestje in het vooruitzicht, dan verzin je er eentje. Zeker weten. Want zowel binnen als buiten nodigt de locatie uit voor sfeervolle lampions, lange gedekte tafels en al je geliefden bij elkaar. Met een akoestische gitaar romantisch zwijmelen bij de vuurkorf of gezellig de voetjes van de vloer in onze feestzaal. Ons kan het niet gek genoeg.

  • Onvergetelijke huwelijksceremonie

Een originele trouwceremonie op een originele locatie maakt je dag nóg specialer. Denk bijvoorbeeld aan een violist, een dichter of een speech met humor. Wat je ook doet: deel je liefde voor elkaar op een persoonlijke en magische manier. Wij zetten de tissues vast klaar. Wil je de ceremonie binnen houden? Natuurlijk, dat kan. Liever buiten? Gewoon doen! Aan het einde van de ceremonie kun je bij ons écht in het huwelijksbootje stappen en rondom het eiland varen voor een unieke fotoshoot.

VERJAARDAGEN

Een extra levensjaar is reden genoeg voor een feest. Maar waar laat je al je gasten? Hoe kom je aan voldoende glazen en stoelen? En het belangrijkste: wie regelt alles van begin tot eind om op deze dag zorgeloos te kunnen genieten? Welke vraag je ook hebt: wij hebben het antwoord. Doe eens gek, trek wat leuks aan en ga lekker een dag bij ons in het zonnetje staan. Je hebt het verdiend!

FAMILIEDINERS

Wil je dit keer je familiediner wat extra cachet geven? Je familiedag onvergetelijk afsluiten? En je loved ones culinair laten genieten op een fantastische locatie? Kom maar op! En natuurlijk houden we rekening met dieetwensen en kleine gastjes. Maar ook is Havezathe de Kamp uitermate geschikt voor zakelijke diners en private dining.

Verblijf in onze stijlvolle slaapmakers

Havezathe de Kamp is een prachtig gelegen monumentaal goed met twee fantastische verblijfsaccommodaties met in totaal 22 zelfvoorzienende tweepersoonskamers. Uitermate geschikt voor een meerdaags programma en verblijf.

Voor een workshop, vergadering, training, feest, verjaardag of welke bijzondere gelegenheid ook, de Havezathe en de locatie lenen zich hier uitermate goed voor.

RECEPTIES

Een locatie met de grandeur van vroeger en een moderne inrichting is geschikt voor al je recepties. Voor een huwelijk of een jubileum bijvoorbeeld. En heb je al eens aan een kraamreceptie gedacht? Voor een locatie als Havezathe de Kamp verzin je gewoon een reden om iets te vieren. Zakelijk of particulier, traditioneel of hip en groots of intiem.

SPETTEREND FEEST

Wat gaat het worden? Een bruisend themafeest of een intieme bruiloft? Wat je ook wilt: bij ons kan het. Ben je zelf creatief, dan denken we graag mee met je plannen. Schiet je in de stress van alles wat je nog moet regelen, dan zorgen wij er met alle plezier voor dat alles goed komt. Van de aankleding tot de catering en van muziek tot entertainment.