VAN HARTE, JUBILARIS!

JUBILEUM FEEST

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    PAK EEN KEERTJE FLINK UIT

Ben je 25 jaar in dienst bij je werkgever of 50 jaar getrouwd? Het is allemaal een feestje waard. Tenminste, daar gaan we voor het gemak maar even vanuit. Dus pak gewoon een keertje flink uit en maak er een feest van om nooit te vergeten.

Onze rol daarin? Wij willen jou en je gasten een paar uur culinair verrassen op een unieke locatie. Omdat je best even stil mag staan bij deze mijlpaal in je leven.

Zakelijk of privé jubileum

Ons maakt het niet uit of het jubileum zakelijk of privé is. Of misschien wel een mix. Dus of het nu voor de directeur, een medewerker, je ouders of voor jezelf is: jullie zijn van harte welkom.

maak een afspraak

ALS KLANT BEN JIJ KONING

Dus wat gaat het worden? Een knalfuif in een beachclub, met blote voeten, knetterend vuurwerk en champagne? Een intiem diner op een bijzondere locatie? Een afgehuurd pretpark voor alle medewerkers of een picknick op de hei? Het kan allemaal. En als wij het mogen uitvoeren, dan kunnen we je garanderen dat het zo nog niet eerder is gedaan.

logo wit

HOE GEK WIL JE HET HEBBEN?

Qua locatie en catering kun je het dus zo gek maken als je wilt. Qua kosten ook. Voor elk budget is er wel een passend feestje te bedenken. Ook in die zin zijn we creatief.  Dus zoek je een organisator die ervoor zorgt dat je jubileum een onvergetelijke dag wordt, bel dan even. Dan beleven jij en je gasten binnenkort een dag die gewoon klopt. Van ontvangstdrankje tot de afscheidsborrel. En alles daar tussenin.

WIE WE ZIJN? DÉ FEESTCATERAAR VAN TWENTE (EN VERRE OMSTREKEN)

Hoewel we bekend staan als de bruiloftscateraar van Twente, doen we natuurlijk veel meer dan dat.  Wij bezorgen jullie een topdag. En daar hebben we zelf ook heel veel lol in. Je kunt ons niet blijer maken dan door ons lekker creatief bezig te laten zijn. Het vuur uit onze sloffen te lopen, de gasten te entertainen, lekker te lachen en dat stapje extra te zetten waardoor iedereen tevreden naar huis gaat. Inclusief ons team dus.

WIJ REGELEN HET.
DUS …

Als jij nu even voor een leuke bruid(egom) zorgt, dan regelen wij de rest. Heb je hem/haar al gevonden? Bel of mail ons dan even om verder over je mooiste dag te praten.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?