KERSTBORREL? PROOST!

KERST BORREL

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    PAK HET ORIGINEEL AAN

December is al druk genoeg. Dan wil je geen ‘gedoe’. Maar er staat nog wel een kerstborrel op het programma. En die wil je origineel aanpakken. Als je de organisatie daarvan nu eens aan ons overlaat, dan kunnen jij en je gasten relaxt genieten van een perfect georganiseerde borrel.

maak een afspraak

KERSTSTRESS? WELNEE!

Als wij iedereen voorzien van hemelse hapjes en heerlijke drankjes, dan hebben jullie voldoende tijd om bij te praten en het de laatste werkdagen vóór de Kerst ontspannen af te ronden. Je hoeft er niet op te letten of de glazen nog gevuld zijn en er is niemand die de toastjes hoeft te smeren of de pinda’s op tafel hoeft te zetten. Nee, wij vullen de glazen en we gaan jullie culinair verrassen. En als je dat wilt, dan kleden we de locatie ook nog in kerstsfeer aan.

WIL JE MEER DAN EEN BORREL?

Maak ons gek! We hebben alles in huis als je meer dan een hapje of een drankje wilt. Kerstklanken, een winters buffet, een workshop kerstbrood bakken of een winterwonderland decor? We regelen het. En de rest ook. Maar regel het op tijd, want onze kerstborrels zijn razend populair.

WIJ REGELEN HET. DUS …

Voor elk bedrijf verzinnen we een passend concept op maat. Als je contact met ons opneemt, dan vertellen we je daarnaast ook hoe het met de werkkostenregeling zit, zodat het ook binnen elk budget past. Tot zo!    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?