LIVE COOKING? RELAXED!

PERSOONLIJK EN SFEERVOL

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    ONZE CHEF IN JOUW KEUKEN

Een chef die vanuit jouw keuken creatieve culinaire creaties op tafel zet. Hoe leuk is dat! En vooral: hoe relaxt. Want wij horen natuurlijk van onze klanten hoeveel stress de organisatie van een etentje met zich meebrengt. Van het kiezen van de recepten, het doen van de boodschappen tot het bij elkaar zoeken van een compleet servies inclusief wijnglazen en bestek… De gastvrouw of –heer zit op de avond zelf vaak met het zweet op de rug en blaren op de voeten aan tafel.
En dat wil je natuurlijk niet.

maak een afspraak

CULINAIRE MEESTERWERKJES EN DE REST

Daarom komen wij dus lekker koken. Hoewel lekker een understatement is. Wij gaan verrúkkelijk koken. We verrassen je gasten met culinaire hoogstandjes, schenken goddelijke wijnen en we presenteren het op een manier die iedereen versteld doet staan. En daarnaast kleden we de tafel tiptop aan, we zorgen voor prachtige serviezen en kristalheldere wijnglazen en onze bediening maakt het helemaal af. En altijd met een lach natuurlijk.

logo wit

WAT JIJ NOG MOET DOEN?

Nou, niks eigenlijk. Behalve doorgeven wat je wensen wat betreft het menu zijn. En daarna ga je een feestjurkje shoppen en je nagels lakken. Want die beschadigen toch niet meer bij het sjouwen van de kratten drank en het slepen van de stoelen. Want dat doen wij voor je. Dus ga maar gewoon lekker zitten, mensen ontvangen en genieten.

foto 2

SIMPLIFY YOUR LIFE

Doe waar je goed in bent en laat de rest aan de ander over. Dat is ons motto. Toevallig zijn wij goed in het verzorgen van culinaire uitspattingen. En dat kan dus ook prima bij jou in de keuken. Laat ons weten wat je al hebt en de rest nemen wij mee. Van keukenmachine tot pannen en van bestek tot glazen.

En willen je gasten het geheim van een recept weten? Dat kunnen ze dan gelijk aan onze chef vragen. Willen ze hem zien koken? Dat kan, als je tenminste een open keuken hebt. Of een buitenkeuken of barbecue. Want ook daar draait chef Barry zijn hand niet voor om.

ZAKELIJKE LIVE COOKING

Live cooking kun je natuurlijk ook zakelijk inzetten. Ontfutsel je gast zijn favoriete gerecht en wij maken het. Maar dan lekkerder. Met een Tukkerse twist. En met een adembenemende presentatie. Zakendoen was nog nooit zo leuk (en lekker).

O JA

Wat we bijna vergeten te vertellen: de dag erna is ook een feestje. Geen vuile vaat, geen stoelen die je naar de zolder moet sjouwen en geen ballonnen die je tot ontploffing moet brengen. Wij ruimen alles op en nemen weer mee wat niet van jou is. Het enige wat achterblijft is een leuke herinnering.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?