EXCLUSIEF, CREATIEF EN CULINAIR GENIETEN

Eigenlijk moeten we helemaal niet over onze culinaire totaalbeleving schrijven of praten. Je moet het gewoon een keer meemaken. Je moet het proeven, ervaren, voelen, ruiken, zien en horen. Maar misschien ben jij één van de weinigen die het nog niet ervaren heeft. Speciaal voor jou leggen we ons concept toch nog even uit.

  • null

    XO STAAT VOOR EXTRAORDINARY. BUITENGEWOON DUS.

Net even anders en net even meer. En dus gaan we voor meer exclusiviteit en creativiteit en voor dat stapje harder lopen. Én voor die stralende oprechte glimlach van onze medewerkers, want wij genieten minstens net zoveel als jij.

Ultieme culinaire beleving

We schotelen je geen eten voor, we geven je een ultieme culinaire beleving die zijn weerga niet kent. En daarbij denken we aan alles. Niet alleen aan onverwachte smaakexplosies, maar ook aan bijzondere manieren om de gerechten te serveren, de aankleding, bediening en het entertainment.

maak een afspraak

MOOIE MOMENTEN MAKEN!

Door een totaalbelevenis neer te zetten, creëer je levendige herinneringen. En dat is wat mensen in deze tijd willen. Het draait allang niet meer om veel spullen of ‘groter grootst’. We willen mooie momenten delen met de mensen waar we van houden. Jullie als gast, maar wij als ondernemer ook. En dat komt heel mooi samen bij House of XO | Brood met spelen. We zouden het ook niet anders willen.

CULINAIR GENIETEN

Mooie momenten maken dus. Wij voegen daar culinair genieten aan toe. En dat doen we voor iedereen. Voor een bruidspaar, een jarige, een jubilaris, medewerkers van een bedrijf en voor festivalgangers. Voor kleine gezelschappen en ‘private dining’ tot duizenden feestgangers op een muziekfestival.

CONTINU VERNIEUWEN, VERBETEREN EN VERBAZEN

Dat is ons doel. En dat lukt nog steeds. Zonder onbescheiden te zijn: we overtreffen onszelf nog steeds. En de verwachtingen van onze gasten ook. We spelen in op nieuwe concepten, zoals de pop-up projecten en de foodtruck. Maar ook onze gerechten, aankleding en entertainment gaan met hun tijd mee. Sterker nog: die zijn hun tijd ver vooruit.

Gerechten

BLIJ VERRASTE GASTEN: DAAR DOEN WE HET VOOR!

Het contact met onze gasten, dat maakt ons werk nóg leuker. Samen brainstormen, ideeën uitwerken en tot de optimale invulling van je event komen. Op de dag zelf verraste gezichten zien van de aanwezigen. Lachende, genietende, dansende mensen, die het leven vieren. De ene dag ruim duizend VIP gasten op een groots festijn, de volgende dag de oma van de bruid die intens geniet van een advocaatje met slagroom. Daar doen we het voor.

maak een afspraak

TIKKIE TWENTS

Onze roots liggen in het mooie Twente. Die van onze leveranciers ook. We werken graag met mooie, biologische streekproducten. Dat proef je. En daar laten we de rest van Nederland graag kennis mee maken. Daarom strekt ons werkgebied zich uit over heel Nederland. We maken trouwens ook graag kennis met jou. Keertje bellen?