VOEDT DE VRIJHEID, PRIKKEL DE ZINTUIGEN

Zes jaar geleden is Brood met Spelen opgericht, puur vanuit enthousiasme en liefde voor het horecavak. Wij zijn continu in ontwikkeling, van ‘platte’ cateraar tot het verzorgen van unieke events en het opzetten van bijzondere pop-up restaurants. Passie, gedrevenheid, enthousiasme en gastvrijheid zit in het DNA en zal ook altijd een grote rol spelen binnen Brood met Spelen.

Wij zijn levenslustig

Brood met Spelen is levenslustig, erg extravert en we doen graag alles samen. Plezier, energie en passie zijn de basiselementen in alles wat wij doen. En dat werkt aanstekelijk mogen we wel zeggen. Het plezier, de energie en de passie zit in de genen van Brood met Spelen en vormt de basis voor een geweldige sfeer voor onze gasten en ons team.

Wij zijn avontuurlijk

Wij gaan waar anderen nooit zijn geweest. Wij genieten van het spelletje, van het creëren en het doorbreken van traditionele verwachtingen. ‘Try before you die’, is het devies. Brood met Spelen wil de klanten en hun gasten doen verwonderen. Dat kan alleen met een creatieve geest; door dingen te doen die anderen niet durven.

Plezier, vrijheid en creativiteit

DAT ZIJN ONZE KERNWAARDEN

PLEZIER

We hebben ontzettend veel plezier in ons werk en met elkaar. En dat trekt aan, verbindt en geeft energie. Het heeft effect op de prestaties en blijft niet onopgemerkt. We lachen, genieten en werken vol passie samen. Samen met de klant, de gast en met elkaar.

VRIJHEID

Iedereen moet kunnen doen waar hij of zij zich fijn bij voelt en iedereen moet kunnen zijn zoals hij of zij is. Iedereen kan uitblinken. The sky is the limit. Vrijheid zorgt voor ruimte voor creativiteit.

CREATIVITEIT

Samen werken aan creatieve en unieke concepten, ideeën en oplossingen. Dit zit in het DNA van het team van Brood met Spelen. We gaan altijd op zoek naar datgene wat de klant kenmerkt en uniek maakt; met als doel blijven verwonderen en verrassen!

WAAROM DOEN WE DE DINGEN DIE WE DOEN

Blijven vernieuwen, verrassen en verwonderen.

HOE DOEN WE DE DINGEN DIE WE DOEN

Wij creëren op creatieve en buitengewone wijze een beleving. De passie, gedrevenheid en energie van onze mensen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Voor iedere klant bieden wij een uniek concept, met een scherp oog voor detail. Wij gaan ‘net dat stapje harder’.

WAT ZIJN DE DINGEN DIE WE DOEN

jubileumfeest / beurscatering / personeelsfeest / zakelijke receptie / relatie event / kerstborrel / bruiloft catering / verjaardagen / diner aan huis / nieuwjaarsfeest / vergaderingen

XO STAAT VOOR EXTRA ORDINARY.
BUITENGEWOON DUS.

Wij creëren op creatieve en buitengewone wijze een ultieme culinaire beleving. Geef uw gasten een onvergetelijke ervaring door een uniek cateringconcept met onverwachte smaakexplosies, maar óók de bijzondere manier van het serveren en presenteren van de gerechten, de aankleding, bediening en het entertainment. Uw onbetwiste partner op het gebied van catering en events.

Voor elk event een uniek concept, met een scherp oog voor detail

Gepassioneerde vakmensen met liefde voor gastvrijheid, eten en drinken

Uw feest of event van A tot Z en tot in de puntjes geregeld, 100% XO style

De specialist die mensen verbindt, verrast en verwondert