PERSONEELSFEEST? DOEN!

PERSONEELSFEEST

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    TOT IN DE PUNTJES

Want met een personeelsfeest combineer je het nuttige met het aangename. Tenminste, als je het goed doet. Wat wij goed vinden? Een culinaire belevenis op een verrassende locatie bijvoorbeeld. Een dag of avond waar ze nog lang over napraten. Waarbij de gemaakte foto’s nog jarenlang op het prikbord hangen en het in de kantine gonst van de napretverhalen. En waarna je werknemers of collega’s zich op de eerstvolgende werkdag stuiterend van enthousiasme op hun werk storten, omdat ze zich gezien en gewaardeerd voelen. Zoiets dus.

maak een afspraak

ALLE (FEEST)NEUZEN DEZELFDE KANT OP

Personeelsleden van verschillende afdelingen leren elkaar tijdens een personeelsfeest beter kennen. Dat bevordert de samenwerking en daarmee ook de efficiency. Daarnaast leer je elkaar op een andere manier kennen. Je praat niet alleen over de omzet en de deadlines, maar ook over privé zaken. Je leert elkaar dus écht kennen en dat is goed voor de werksfeer. Een personeelsfeest is ook de uitgelezen kans om iets aan teambuilding te doen. Dat zorgt ervoor dat alle neuzen weer dezelfde kant op staan.  En zie je terug in de resultaten én in het werkplezier.

logo wit

WAARDERING DOET WONDEREN VOOR DE WERKLUST

Zet je werknemers eens een dag of avond lekker in de spotlights en toon je waardering. Zeker weten dat dit leidt tot een goed op elkaar ingespeeld team. Mensen die wat voor elkaar overhebben omdat ze elkaar kennen en die met veel plezier in je bedrijf werken. En daar heb je allebei profijt van. En wij natuurlijk ook, als je ons tenminste even belt om dit voor je te regelen.

WEET WAT JE WILT

Wat gaat het worden? Een relaxt feest om te ontspannen of een evenement dat teambuilding als doel heeft? Als het feestdoel duidelijk is, dan kunnen we beginnen met het leukste deel: de invulling. En die kunnen we zo leuk, gek of origineel maken als jij wilt.

WIJ REGELEN HET.
DUS …

Voor elk bedrijf verzinnen we een passend feestconcept op maat. Als je contact met ons opneemt, dan vertellen we je daarnaast ook hoe het met de werkkostenregeling zit, zodat het ook binnen elk budget past. Tot zo!    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?