SHOW, DON’T TELL!

PROMODAG

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    NIEUW PRODUCT?

Laat je klanten voelen, proeven, zien, horen en ruiken

Eén van de bekendste adviezen bij het schrijven van een scenario is ‘Show, don’t tell’. Met andere woorden: praat er niet teveel over, maar laat het zien. En dat gaat niet alleen op voor scenario’s, maar ook voor je producten of diensten. Je klanten willen er niet alleen over lezen. Op je website, of in een folder. Nee, ze willen zien, voelen, proeven en het liefst ook ruiken. Hoe meer zintuigen je prikkelt, hoe sterker hun interesse. Zo wordt je kijker al snel een koper. En daar doe je het natuurlijk allemaal voor.

maak een afspraak

NO WORRIES!

Nu kunnen we ons voorstellen dat je product of dienst zich niet zo leent voor proeven of ruiken, maar daar zorgen wij dan wel voor met onze culinaire hoogtepunten. Bruisende bubbels, tongstrelende hapjes, exotische fingerfoods of Hollandse hapjes? Wij regelen het voor je. Jij kunt je volledig richten op je klanten, dus maak je vooral geen zorgen over de rest.  Wat die rest is? De catering dus. En de locatie bijvoorbeeld. En als je dat wilt ook de aankleding, bedienend personeel of entertainment.

maak een afspraak

logo wit

GENIET VAN ONZE GASTVRIJHEID

Dus wil je een innovatief product of een nieuwe dienst introduceren? Lanceer je een boek of een tijdschrift? Of wil je gewoon je huidige productenbestand eens in de spotlights zetten? Wij zijn je partner!

• Met een eventconcept dat raakt en inspireert.

• Met een ludieke locatie en personeel dat de genodigden in de watten legt.

•Met wat extra aandacht en heerlijke hapjes.

Kortom: met een ongekende, maar voor ons zo vanzelfsprekende gastvrijheid.

MOGEN WIJ JE VERWACHTINGEN OVERTREFFEN?

Neem dan even contact met ons op. We brainstormen graag met je mee over de manier waarop je je gasten overdonderend kennis laat maken met jouw product of dienst.

Worst case scenario? Dat kennen wij niet. Gegarandeerd een succesvolle promodag. Dat kennen we wel! En jij binnenkort ook.

WIJ REGELEN HET. DUS …

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag alle mogelijkheden voor een culinaire promodag op maat. Bellen, mailen of direct een vrijblijvende afspraak maken… alles kan.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?