RELATIE-EVENT? KAN OOK!

RELATIE EVENT CATERING

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
 • null

  BOOST JE BUSINESS

Een relatie-event is de perfecte gelegenheid om je bedrijf in de spotlights te zetten. Voorwaarde: je moet het wel goed aanpakken. Weten wat je wilt en hoe je dat doel kunt bereiken. Lastig? Valt mee. Wij denken graag met je mee. Eerst de voordelen maar eens op een rijtje.

WAT EEN RELATIE-EVENT JE BRENGT?

 • logo
  Een sterkere relatie met je klanten. Zij krijgen meer feeling met je bedrijf en ze leren je diensten of producten beter kennen. En bekend maakt bemind.
 • logo
  Je klanten voelen zich door de extra aandacht tijdens een relatie-event meer gewaardeerd. Dat dat goed voor de ‘gunfactor’ is, hoeven we jou niet uit te leggen.
 • logo
  Hoe leuk de online wereld ook is, zaken worden vaak offline gedaan. Het helpt als je elkaar in de ogen kunt kijken, je product kunt laten zien en voelen of de bedrijfssfeer kunt laten proeven.
maak een afspraak

MOOI VERHAAL, MAAR HOE DAN?

Daarom komen wij dus lekker koken. Hoewel lekker een understatement is. Wij gaan verrúkkelijk koken. We verrassen je gasten met culinaire hoogstandjes, schenken goddelijke wijnen en we presenteren het op een manier die iedereen versteld doet staan. En daarnaast kleden we de tafel tiptop aan, we zorgen voor prachtige serviezen en kristalheldere wijnglazen en onze bediening maakt het helemaal af. En altijd met een lach natuurlijk.

maak een afspraak

logo wit

IETS MINDER SPANNEND? KAN OOK!

Allereerst denk je na over het doel van de bijeenkomst. Als dat duidelijk is, dan vertalen wij dat verder voor je in een programma- en locatiekeuze die helemaal bij jouw bedrijf past.

Wat dat dan is? Wat jij wilt. Van een informatief seminar met productdemonstraties op eigen locatie tot een fotografieworkshop tijdens een ballonvaart. Of van een dagje offroad door de modder rijden met een stoere jeep tot in een professionele keuken fingerfood maken (en opeten). En alles daar tussenin.

WIJ KUNNEN ALLES (OKÉ, BIJNA ALLES)

Wij hebben geen lijst met mogelijkheden, want we doen gewoon alles wat je relatie-event leuker, inspirerender en creatiever maakt.

DUS …

Dus wil je je sales, PR en marketing een flinke boost geven en zelf ook een geweldige dag of avond hebben, bel ons dan. Wij hebben er zin in!  Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?