LEKKER EN EFFECTIEF

VERGADEREN

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    LEUKER KUNNEN WE HET NIET MAKEN, WEL LEKKERDER

Wij kennen niet zoveel mensen die staan te juichen als ze een vergadering moeten bijwonen. Behalve de mensen die naar een vergadering gaan waar wij de catering verzorgen. Plan je in dat geval de vergadering rond ontbijt-, lunch-, borrel- of dinertijd, dan zijn gegarandeerd alle genodigden aanwezig. En dat is handig, want dan kun je je agenda vlot afronden en al je punten ‘afhameren’.

maak een afspraak

CULINAIR VERGADEREN: LEKKER EN EFFECTIEF

Eten moet je toch, dus waarom niet samen met een aantal collega’s of zakenrelaties tijdens een vergadering? Lekker effectief, want je vangt twee vliegen in één klap. Je eet en je bespreekt. Met volle mond praten mag in dit geval best.
Bovendien is het een smakelijke manier om je collega’s of relaties een beetje extra aandacht te geven. Met een ambachtelijk gebakken broodje carpaccio of roombrie bijvoorbeeld. Een lekker soepje, wat tongstrelende borrelhapjes of een uitgebreid diner. Vergaderen was nog nooit zo leuk.

maak een afspraak

logo wit

WIJ KIEZEN VOOR KWALITEIT

De keuze is bij ons overweldigend, dus we leveren alleen wat je gasten lekker vinden. Dieetwensen en  allergieën zijn uiteraard ook geen probleem. Daar houden we gewoon rekening mee. Verder werken we zoveel mogelijk met biologische streekproducten, die zo goed passen bij de Twentse gastvrijheid. Die Bourgondische inslag hebben ze namelijk echt niet alleen in het zuiden van het land.

KEERTJE PROEVEN?

Zet op de actielijst dat je ons gaat bellen. Of doe het gewoon direct, nog beter. Vertel ons welk vergaderarrangement je het lekkerst lijkt. Dan verrassen we jou en de overige vergadertijgers met wat culinaire hoogtepunten uit ons repertoire.

WIJ REGELEN HET. DUS …

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag alle mogelijkheden voor een culinaire vergadering op maat. Bellen, mailen of direct een vrijblijvende afspraak maken… alles kan.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?