JE BENT JARIG! GEFELICITEERD!

VERJAARDAG

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    HET LEVEN IS EEN FEESTJE, MAAR…

Je kent het cliché wel: ‘Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophalen’. Nu hebben wij een hekel aan clichés, maar in deze kunnen we ons wel vinden. Alleen dat ophangen van de slingers… dát willen wij ook wel voor je doen. Trek jij dan intussen wat leuks aan? En bedenk intussen ook even hóe je je verjaardag wilt vieren. Want het mag best gevierd worden dat je weer een jaar op deze aarde hebt doorgebracht. Wacht dus niet tot je 25 of 50 wordt, maar vier ook je 38e of 62e verjaardag. Leeftijd is maar een getal en elk jaar is het waard om te vieren.

maak een afspraak

KOM MAAR OP MET DIE ORIGINELE IDEEËN!

Daarom komen wij dus lekker koken. Hoewel lekker een understatement is. Wij gaan verrúkkelijk koken. We verrassen je gasten met culinaire hoogstandjes, schenken goddelijke wijnen en we presenteren het op een manier die iedereen versteld doet staan. En daarnaast kleden we de tafel tiptop aan, we zorgen voor prachtige serviezen en kristalheldere wijnglazen en onze bediening maakt het helemaal af. En altijd met een lach natuurlijk.

maak een afspraak

logo wit

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

We kleden de locatie tiptop voor je aan. Dat wordt helemaal leuk, of het nu bij je thuis of op locatie is. Binnen of buiten. En wees niet te bescheiden in je wensen, want we hebben echt alles in huis om al je hersenspinsels te realiseren. Als jij dat wilt, dan regelen we ook de muziek of het entertainment voor je. En niet in de laatste plaats serveren de dames en heren van de bediening je gasten een selectie van onze lekkerste culinaire verrassingen.

‘JE BENT NOG LANG NIET JARIG’

Dat je nog lang niet jarig bent, is een Nederlands gezegde dat zoiets betekent als ‘er hangt je iets heel akeligs boven het hoofd’. Maar nu we je verteld hebben over hoe wij je verjaardag zien, mocht je wíllen dat je snel jarig bent.

WIJ REGELEN HET. DUS …

Duurt het nog even? Maakt niks uit. Plannen maken kan altijd. Bel ons even, dan maken we er samen wat leuks van.    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?