KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Heb jij het in je?

Die juiste instelling, die betoverende glimlach en de drive om onze gasten net dat beetje meer te bieden? Kom dan werken bij Brood Met Spelen. Want bij Brood Met Spelen mag je je hospitality skills helemaal de vrij loop laten gaan. En dat ook nog eens op meest leuke feestjes op de meest gave locaties in het land. En waar je ook goed in bent: in de bediening, in de keuken, in de afwas of in ons magazijn, als jij het in je hebt dan maken we graag kennis met je.

  • null

    WE ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR

CATERING MEDEWERKERS

Oproepbasis / bijbaan
Heb jij net dat beetje extra en die betoverende glimlach? Zet jij onze gasten in het zonnetje en zorg jij ervoor dat ze het aan niets ontbreekt?
Dan zijn we op zoek naar jou. Voor deze ambulante functie heb je relevante ervaring in de horeca en/of catering, je bent representatief en communicatief vaardig naar onze vele gasten. Herken je je hierin, wacht dan niet en stuur een e-mail.

stuur een e-mail

AFWASSERS

Bijbaan
Op zoek naar een leuke bijbaan? Op de gaafste locaties in het land? Jij zorgt ervoor dat onze gasten altijd eten van het schoonste servies en drinken uit het schoonste glaswerk. Je bent echt onderdeel van het team en samen met de rest van het team zorg je ervoor dat een event onvergetelijk wordt. Ben jij een aanpakker, 17 jaar of ouder en wil je extra plakje op je BROOD verdienen? Stuur ons dan een berichtje.

stuur een e-mail

MAGAZIJNMEDEWERKERS

Bijbaan
Handen uit de mouwen en aanpakken! Daar hou jij wel van! Nou dat is mooi want dat zoeken wij ook. Je bent fanatiek en zet net dat stapje meer om allerhande werkzaamheden in ons magazijn op te pakken. In een jong team van gedreven mensen zorgen we er elke dag voor dat voor al onze events alles op tijd en netjes op locatie komen en natuurlijk weer terug. Wil jij ons team versterken? Stuur ons dan een berichtje.

stuur een e-mail