WESSELINKHOES

Bent u voor uw feest op zoek naar een bijzondere buitenlocatie in Twente? Het Jan Wesselinkhoes is een authentiek Saksisch Los Hoes vlakbij het Lutterzand, op een romantisch plekje aan de Puntbeek. Een diner aan een prachtig gedekte tafel is hier net zo sfeervol als een kom soep uit de ketel boven het vuur na een winterse wandeling.

De charme van het Jan Wesselinkhoes ligt in de authentieke en intieme sfeer en dat maakt een huwelijk tot een unieke gebeurtenis. Deze mooie locatie is favoriet bij bruidsparen die op zoek zijn naar speciale, intieme en landelijke trouwlocatie. De plek is in elk jaargetijde ook geschikt voor andere activiteiten, zoals een Twentse heidag, een vergadering, een diner of zelfs voor een bijzondere uitvaart of condoleance.

  • zakelijke bijeenkomsten

De privacy en de informele sfeer maken het Jan Wesselinkhoes tot een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Een directievergadering, een presentatie, een training of gewoon een gezellige dag met het personeel wordt een bijzondere ervaring. De omgeving leent zich voor een ontspannen wandeling tussendoor, waarna u met een frisse blik en nieuwe inzichten de vergadering weer kunt voortzetten. Menig bedrijf, instelling of stichting keert jaarlijks terug.

HUWELIJKSVOLTREKKING

Uw huwelijk of partnerschapregistratie kan in het Jan Wesselinkhoes worden voltrokken. Er kan zowel binnen bij de grote vuurplaats als buiten in de idyllische boomgaard getrouwd worden.