ZAKELIJKE RECEPTIE? AANGENAAM

ZAKELIJKE RECEPTIE

Ook weten wat Brood Met Spelen voor uw event kan betekenen?

maak een afspraak
  • null

    JE HEBT IETS TE VIEREN

Je hebt iets te vieren! De opening van een nieuw pand? Het jubileum van de directeur? Of de samenwerking met een andere zakelijke partner? Ons maakt het niet uit. Wij grijpen namelijk elke gelegenheid aan om er een feest van te maken. Liefst samen met jullie natuurlijk. Dat wel.

Handje schudden, wijntje, pinda’s…. of nét wat meer?

Bij een receptie denk je al snel aan een rij mensen die een handje schudden en dan snel naar de statafel met wijn en pinda’s lopen. Kan, maar het kan ook leuker. Wij toveren in korte tijd je bedrijfsruimte om in een feestelijke ruimte. Ontbreekt het jullie aan een geschikte ruimte? Geen punt, we kennen genoeg bijzondere locaties die bij je in de smaak zullen vallen.

maak een afspraak

LAAT JE CULINAIR VERRASSEN

Over smaak gesproken: we verzorgen natuurlijk ook de inwendige mens.  We staan immers niet voor niets bekend als de ‘leverancier van totaalarrangementen op culinair gebied’. Weet je precies wat je wilt of laat je je een keer culinair verrassen door de spectaculaire creaties van onze chef? Wat je ook kiest, bij ons krijg je beleving. Wij creëren mooie herinneringen. En dat het dan ook nog eens overheerlijk smaakt, da’s mooi meegenomen.

logo wit

ZORGELOOS GENIETEN

Jullie hebben natuurlijk heel leuk personeel, maar wij ook! Met een grote lach en een gezellig praatje tillen zij het begrip ‘bediening’ naar een hoger niveau. Zij zien het wanneer er een glas leeg is. Ze brengen je de lekkerste hapjes en als je vragen hebt dan kun je altijd bij hen terecht. Het resultaat? Je kunt zelf zorgeloos genieten en je aandacht aan je gasten besteden. En dat is wel zo fijn.

WIJ MAKEN ER WAT MOOIS VAN

Of je nu voor een intieme receptie op eigen locatie gaat, voor een spetterende variant met een artiest, of voor een creatief uitgedoste locatie en honderden bezoekers: bij ons ben je welkom. Wij maken er wat moois van. Bel even, dan vertellen we je er meer over.

WIJ REGELEN HET. DUS …

Voor elk bedrijf verzinnen we een passend concept op maat. Als je contact met ons opneemt, dan vertellen we je daarnaast ook hoe het met de werkkostenregeling zit, zodat het ook binnen elk budget past. Tot zo!    Met hoeveel personen kunnen we rekening houden?